27 Eylül 2011 Salı

Motorcu Gençlik

Bu günlerde en sık karşılaştığım sorulardan biri neden bir moda bloğu açtığım. Bu konuda biraz düşündüm. Sanırım kökleri derinlere iniyor bu bloga duyduğum ihtiyacın. Bu blog kendimi bulduğum, ifade ettiğim bir yer, burada içimden geldiği gibi davranabiliyorum. Günlük iş yaşamının kişiyi kalıplara sokması, rutinde devam eden, değişiklik veya heyecan yaşanmayan bir iş hayatı, umutsuz çok mutlu bir evlilik (eşim tarafından edit yedi burası da), var olan hobilerimden zevk almaz oluşum... Cumartesi mesaileri bile eski tadını vermez oldu artık. Hayatımda yeni birşeyler arama, hayatıma yeni bir renk katma peşindeyim.

Bir motor almaya karar verdim. Türkiye'nin önde gelen moda bloglarından birinin sahibi olarak da motorcu kıyafetleriyle başladım motor sürecime. Altta ilk denemelerimi görebilirsiniz.
 İçin için turuncu duruş devam ediyor tabii. (Yes, it's Ethri's house).

Rayban güneş gözlüklerimle Terminatör havası... Hasta la vista - baby!!!!

Ne yazık ki 3XLarge boyunda değil ceket.

Memelere özgürlük! (Freedoooommmm!!!)

Tshirt Tiffany turuncu devrim modeli (1979 devrimine atfen hazırlanmış, özel bir yapım), kot ise bildiğimiz, sevdiğimiz, aradığımız LCW 48 beden.

3 yorum:

  1. Kozan stilin korkunç. Ama moda blogu dünyasına yeni bir soluk getirdiğini düşünüyorum. Gözüme çok sevimli görünmeye başladın. Aynen devam.

    YanıtlaSil
  2. aaahaha fundaya o kadar katılıyorumki kozan:) türkiyenin önde gelen moda bloglarından birinin sahibi oluşun ve stilin takdire şağyan :D

    YanıtlaSil
  3. Blogunun adi dikkatimi cekti once:) sonr bakinca daha da ilgimi cekti:)) basarilar diliyorummm ve takipcin oluyorumm:)

    http://zeysfashionroom.blogspot.com/

    YanıtlaSil